Velika Plana: Ponovljena javna nabavka za negu 230 pasa u prihvatilištu

VELIKA PLANA, 25. avgust 2022 – Na portalu javnih nabavki je ponovo objavljen oglas Opštinske uprave Velike Plane kojim se traže zainteresovani za negu pasa uklonjenih sa ulice, koji se nalaze u prihvatilištu u Industrijskoj zoni, a koje može da primi 230 pasa. Planjani su i početkom jula tražili zainteresovane za obavljanje ovog posla, ali bez uspeha, niko se nije javio.

Ponuđač treba da obezbedi hranu za pse, jedan obrok od najmanje 304,35 grama po psu, baziran na granulacionoj hrani sa minimalnim sadržajem proteina 18% i masti 12%. Hranjenje podrazumeva nabavku potrebne količine hrane za 230 pasa, uslugu hranjenja  i  punjenje posuda sa čistom vodom.

Takođe treba da obezbedi čišćenje pasa od endo i ekto parazita – po dva tretmana za maksimalno 230 pasa u periodu važenja ugovora, kao i njihovu vakcinaciju protiv besnila. Osim toga i vakcinaciju pasa protiv drugi bolesti (štenećak, parvoviroza,adenovirus,parainfluenca pasa, leptospiroza), a maksimalni broj pasa za koji se predviđa pružanje ove usluga je 60.

Kod pasa koji nisu čipovani, treba da obavi čipovanje, registrovanje u centralnoj bazi podataka, kao i       izdavanje pasoša za pse koji se udomlјavaju. Maksimalni broj pasa za koji se predviđa pružanje ovih usluga  je 100.

Treba i da bude osposobljen za  intervenciju  ovariohisterektomije sa  anestezijom, terapijom  antibioticima i postoperativnim tretmanom. Maksimalni broj pasa za koji se predviđa   pružanje ove usluga je 30.

Vrednost celokupnog posla oko nege pasa je 1.833.330 dinara bez PDV-a.

Foto/ilustracija: pixabay.com

Skorašnji članci

error: Content is protected !!