Još jedan smederevski centarfor iz Partizana ode u inostranstvo?

SMEDEREVO, 7. jul 2022 – Vest da Marko Milovanović, poznat i po nadimku Marezi, centarfor Partizana, koji je fudbalsku karijeru počeo u Smederevu, potpisuje za špansku Almeriu danas se pojavila na sportskim stranama. Klubovi su se, prema našim saznanjima, dogovorili, ali ostaje i da Marko pristane na ponuđene uslove i, naravno, da prođe lekarske preglede.

Po informacijama koje su dostupne, reč je o transferu, što se tiče Partizana, vrednom 3,5 miliona evra plus 1,5 miliona za eventualne bonuse i još 10 posto od takođe eventualnog transfera. Barem je tako objavio, inače uvek dobro informisani Fabricio Romano na svom tviter nalogu.

Milovanovića, ili Marezija, već su prisvojili navijači Alemerije i objavili njegov novi dres s brojem 33, istim koji je nosio i u Partizanu. U Almeriji će zateći, i to baš na njegovoj poziciji, još jednog nekadašnjeg crno-belog – Umara Sadika, među najzaslužnijima za povratak kluba u Primeru.

Marko Milovanović je rođen 4. avgusta 2003, u Smederevu je igrao za ekipe Petlića i Mladog radnika iz Radinca, a u Partizan je stigao u leto 2018. Zanimljivo je da je i njemu, baš kao i Aleksandru Mitroviću, prvi trener bio Vojkan Rakić. Dakle, od Lipske rampe do Radinca se rađaju, i školuju, klinci za golgetere.

Skorašnji članci

error: Content is protected !!