Prevoz studenata do Beograda, Niša, Kragujevca i Novog Sada i nazad

SMEDEREVO,  6. jul 2022 – Smederevska Gradska uprava raspisala je javnu nabavku za prevoz studenata do Beograda, Niša, Kragujevca i Novog Sada. Na relaciji do Beograda i nazad predviđeno je da bude ukupno 90, do Niša Kragujevca i Novog Sada i nazad po 10 studenata.

Prevoz studenata će se, kako se navodi u oglasu danas objavljenom na portalu javnih nabavki, obavlјati na svim redovnim linijama. Za tu namenu je opredeljeno oko 11 miliona dinara bez PDV-a, a poslednji rok za prijavljivanje zainteresovanih prevoznika je 18. jul.

Pravo na povlašćenu vožnju, na mesečnom nivou, od Smedereva do više škole ili fakulteta i nazad, u pomenuta četiri univerzitetska centra, ostvaruju studenti koji imaju prebivalište na teritoriji grada Smedereva.

Na osnovu potvrde ili indeksa sa fakulteta ili više škole o upisu godine, studentima se izdaje potvrda u Odelјenju za javne službe Gradske uprave Smederevo, na osnovu koje prevoznik izdaje mesečnu kartu. Prevoznik je u obavezi da Odelјenju za javne službe Gradske uprave Smederevo svakog meseca dostavi, uz fakture overene i pečatirane spiskove studenata, koji su koristili povlašćenju vožnju u tom mesecu, navodi se u dokumentaciji javne nabavke.

 Foto/ilustracija: podunavlje.info

 

 

Skorašnji članci

error: Content is protected !!