Od ovog petka turnir u malom fudbalu u Vranovu – nadmeće se 20 ekipa

VRANOVO, 1. jul 2022 – U organizaciji FK Proleter 1947, koji je nakon osvajanja prvog mesta u Gradskoj ligi Smedereva izborio plasman u Podunavsku okružnu ligu, ovog petka od pola devet počinje turnir u malom fudbalu u Vranovu.

Pre nego što je premešten u Smederevo, Vranovci su nekoliko godina bili više nego uspešni organizatori „Popovog memorijala“. Inače Zoran Popović-Pop je bio trener ovog kluba, pod čijim su rukovodstvom Vranovci izborili plasman u Podunavsko-šumadijsku zonu.

– Sa nekoliko saigrača i članova uprave kluba, odlučili smo da, u sklopu „Vranovskog sportskog leta“, organizujemo turnir u malom fudbalu. Imamo jedan od najboljih terena za male sportove, a jedini smo u regionu ako ne i šire čije su tribine pokrivene. Zbog toga i ne čudi sto ce se za naziv najbolje nadmetati 20 ekipa sa mnogo aktivnih fudbalera. Očekujemo niz kvalitetnih mečeva u kojima će uživati naši meštani i oni iz okruženja, sa brojnim pratećim sadržajima – kaže Dejan Radojević, kapiten Vranovaca i jedan od organizatora turnira.

Prve večeri, od 20 i 30, sastaju se Ravni Gaj – HBIS, potom igraju Rokšped i Hilton, posle njih na teren će istrčati Petlić i Kalište, a program ovog petka zaključuje meč ekipa Sindikat i Kristal kafe.

Skorašnji članci

error: Content is protected !!