Site icon podunavlje.info

Tender za popunu upražnjenog mesta u Prvoj gradskoj ligi Smederevo

SMEDEREVO, 27. jun 2022 – Gradski fudbalski savez Smederevo objavio je danas javni poziv za popunjavanje slobodnog mesta u Prvoj gradskoj ligi za takmičarsku 2022/2023. Ponude klubova podnose se u pisanoj formi, uz obavezno naznačavanje iznosa novčane naknade koju je klub spreman da plati, izraženo u dinarima, kako bi bio izabran najbolji ponuđač, koji bi na taj način stekao pravo da se takmiči u Prvoj gradskoj ligi.

Upražnjeno mesto se pojavilo prelaskom FK Crvena zvezda iz Suvodola, kao dugoplasiranog u proteklom prvenstvu u viši rang takmičenja – Podunavsku okružnu ligu.

Poslednji rok za podnošenja kovertiranih ponuda klubova je 22. jul, do podneva, kada će biti njihovo otvaranje, u prisustvu predsednika i sekretara Saveza, članova organa Saveza i predstavnika zainteresovanih klubova.

Odluku o klubu koji će popuniti upražnjeno mesto u Prvoj gradskoj ligi doneće Izvršni odbor GFS Smederevo na osnovu podatka o najvišoj novčanoj ponudi. Klub koji bude imao najbolju ponudu ima sedam dana da uplati u ponudi navedeni iznos.

Exit mobile version