Tender za pripremu i raspodelu obroka u smederevskoj narodnoj kuhinji

SMEDEREVO, 22. jun 2022 – Smederevska Gradska uprava raspisala je javnu nabavku za uslugu pripreme, distribucije i raspodele besplatnog obroka  u narodnoj kuhinja. Planirani broj korisnika u 2022. godini  je do 1.000 korisnika mesečno, a ugovor sa pružaocem usluge zaklјučuje se na period do godinu dana od dana potpisivanja ugovora, odnosno do utroška planiranih sredstava, koja su predviđena u iznosu od 33.333.333,33 dinara. Poslednji rok za slanje prijava je 25. jul.

Pružalac usluge, kako se navodi u oglasu objavljenom na portalu javnih nabavki, obavezuje se da radi pripremu, distribuciju i raspodelu besplatnog obroka sedam dana u nedelјi i to: izdavanje toplog obroka radnim danom i subotom i suvog obroka koji će biti delјen subotom za nedelјu.

Date su i kompletna specifikacije i normativi utroška namirnica po jelima, za pasulj, testo s mesom, pilav zeleno povrće, krompir… Svaki korisnik besplatnog obroka dobija  treba da dobije pola litra kuvane hrane i pola vekne hleba tipa 500, odnosno 750 kada je u pitanju narodni hleb.

Pružalac usluge pripreme, distribucije i raspodele besplatnog obroka  u narodnoj kuhinji dužan je da u konkursnoj dokumentaciji dostavi jelovnik za sve dane u sedmici, za gradsko područje i  područja naselјenih mesta.

Foto: podunavlje.info

 

 

Skorašnji članci

error: Content is protected !!