Javna nabavka za zakup mehanizacije za čišćenje divljih deponija

SMEDEREVO, 16. jun 2022 – Na portalu javnih nabavki danas je objavljen oglas kojim Javno komunalno preduzeće „Zelenilo i groblja“ iz Smedereva traži Zakup mehanizacije za uklanjanje divljih deponija na teritoriji grada Smedereva po Projektu prevencije nelegalnog odlaganja otpada i uklanjanje u 2022. godini. Vrednost zakupa je 6.373.611,93 dinara bez PDV-a, a traže se po jedna kombinovana građevinska mašina rovokopač – utovarivač i bager, kao i tri kamiona kipera, troosovinca, minimalne nosivosti 12 tona, sva ta oprema sa vozačima koji će upravlјati.

Planiran broj radnih sati angažovanja je predračunski i sklon je izmenama u količini i kao takav prikazan je u tabeli, a prvobitno je predviđeno da rovokopač – uovarvač radi 42 sati, bager 220, a kamion kiper 820 radnih sati.

Tokom izvršenja ugovora izabrani ponuđač, zakupodavac, snosiće troškove goriva prilikom obavlјanja poslova na uređenju divlјih deponija, kao i troškove održavanja vozila i mehanizacije, navodi se između ostalog u dokumentaciji oglasa ove javne nabavke.

Foto/ilustracija: JKP „Zelenilo i groblja“

Skorašnji članci

error: Content is protected !!