Goleada na otvaranju Memorijalnog turnira „Zoran Popović Pop“

SMEDEREVO, 16. jun 2022 – Na renoviranom i prilično osveženom terenu, pred punom tribinom, kraje Veslačkog kluba, sinoć je počeo sedmi Memorijal Zoran Popović Pop.

Zvanično otvaranje otpočelo je utakmicom Popove ekipe i Saveza sportova Smederevo (3:0). Pre toga o liku i delu Zorana Popovića Popa, nekadašnjeg fudbalera, potom i dugogodišnjeg trenera FK Proleter iz Vranova, govorila je njegova sestra Olivera Milošević, pozivajući pre svega učesnike na fer plej i korektno ponašanje.

Početni udarac na turniru pripao je Dejanu Radojeviću, kome je pre prerane smrti Pop bio trener, kao i većini njegovih saigrača iz ekipe.

Inače, pre zvaničnog otvaranja, prve su na teren izašle ekipe Minel Enim i Pink, bilo je 3:1, a dva pogotka je postigao Slobodan Jeftić, član Borca 1932 iz Ralje, kao i Kluba malog fudbala Smederevo.

Zahvaljujući petostrukom strelcu Milanu Vujiću Šlep služba Lukiano je visoko, sa 8:1, porazila ekipu Malog Krivaka.

Kladionica Soker, sastavljena od doskorašnjih omladinaca KMF Smederevo, het trikom Branislava Živanovića i golom Uroša Nikolića, savlada je RK Mladi radnik sa 4:0.

Najneizvesniji meč bio je između Dispečerskog centra Leštar i FK Petlić, završeno je 4:3, a presudio je dvostruki strelac Svetozar Redžić, golgeter i uzdanica novog srpskoligaša OFK Mihajlovca.

Neočekivano, ali potpuno zasluženo, ekipa Stefa SD Ford bila je uspešnija od Teretane 300 Zlatiborac, bilo je 5:2, a istakao se sa tri pogotka Nikola Bužigan, prošle godine prvi strelac ovog memorijala.

 

Skorašnji članci

error: Content is protected !!