Memorijal „Zoran Popović Pop“ od 15. juna, obavljen žreb

SMEDEREVO, 13. jun 2022 – Sedmi Memorijalni turnir u malom fudbalu „Zoran Popović Pop“, počinje u  sredu 15. juna u 19 i 30 na terenu kod Veslačkog kluba u Smederevu, objavili su danas organizatori.

Za učešće se prijavilo dvanaest ekipa, a u ponedeljak uveče je obavljen žreb  – tri grupe po četiri ekipe.

Grupa A: Minel Enim, Pink taksi, SK Soker, RK Mladi Radnik.

Grupa B: Popova ekipa, Teretana 300, Stefa SD Ford, Savez sportova Smederevo

Grupa C: Zmaj, Leštar, Mali krivak, Šlep služba Lukijano

Prvo kolo počinje u sredu od 19 i 30, sasataju se ekipe Minel Enim i Pink taksi, dok će se od 20 i 15 nadmetati Mali krivak i Šlep služba Lukijano. Uslediće svečano otvaranje turnira u  21 sat, a čast da otvore turnir imaće Popova ekipa koja će se sastati sa Savezom sportova Smederevo. Od 21 i 45 igraju SK Soker i RK Mladi radnik, od 22 i 30 ekipe Leštar i Zmaj, dok će od 23 i 15 snage odmeriti Teretana 300 i Stefa SD Ford.

Turnir se igra svako veče, a raspored narednih utakmica biće redovno objavljivan na Fejsbuk stranici Turnir Zoran Popović Pop i na Instagram stranici turnir_zoran_popovic_pop.

Plasman u četvrtfinale izboriće dve najbolje plasirane ekipe u svakoj grupi i dve najbolje trećeplasirane ekipe. Izvlačenje parova za četvrtfinale biće održano 17. juna nakon poslednje utakmice u trećoj fazi.

Pobednicima turnira pripada 120 000 dinara, drugoplasiranoj ekipi 50 000 a trećeplasiranoj 20 000. Tradicionalno, biće proglašeni i najbolji pojedinci – igrač, strelac i golman.

Memorijalni turnir se održava sedmu godinu zaredom,  u znak sećanja na poznatog smederevskog fudbalera i trenera FK Proleter iz Vranova, Zorana Popovića Popa, koji je preminuo 2015.  u 51. godini života.

Organizator je Gradski fudbalski savez Smedereva zajedno sa porodicom i Popovim prijateljima.

 

 

Skorašnji članci

error: Content is protected !!