Uz zvezde Granda, vola na ražnju i tortu, Mihajlovčani  proslavili titulu

MIHAJLOVAC, 13. jun 2022 – Nakon dvogodišnjeg odsustva, OFK Mihajlovac je ponovo u društvu najboljih ekipa srpskoligaškog Zapada. Mihajlovčani su se prosto prošetali kroz Podunavsko-šumadijsku zonu, sa 26 pobeda, dva remija i isto toliko poraza, imali su 22 boda više od drugoplasiranog Pomoravlja iz Vlaškog Dola.

Četa iskusnog trenera Dragana Đorđevića je sakupila 80 bodova, strelci novog/starog srpskoligaša pogodili su čak 124 puta mrežu rivala, dok je odbrana na 30 odigranih mečeva  kapitulirala samo 20 puta.

– Cela sezona je, bez lažne skromnosti, pokazala da smo bili superiorni u odnosu na sve ekipe u Zoni, kako po radu tako i po kvalitetu. Profesionalni odnos na treninzima i utakmicama izbacio je u prvi plan nekolicinu fudbalera, koji su sada u fokusu prvoligaških ekipa. Na poslednjih nekoliko utakmica postizali smo od 6 do 16 golova, što dovoljno govori o snazi ekipe, koja će i naredne sezone u Srpskoj ligi, uz određena pojačanja, imati visoke ciljeve – kaže strateg Mihajlovčana Dragan Đorđević.

Tim dokazanog stručnjaka, koji je do uspeha stigao i zahvaljujući rukovodstvu, na čijem čelu su braća Goran i Dejan Lukić, uz predsednika Bojana Lukića i sekretara Aleksandra Acevskog a, naravno pre svega ekipi koju je predvodio kapiten Ivan Milosavljević, pokazao je zavidan kvalitet i u najmasovnijem takmičenju. Posle osvajanja gradskog i okružnog Kupa, Mihajlovčani, uz prethodnu eliminaciju između ostalih i Smedereva i požarevačkog Mladog radnika, stigli i do finala Kupa FSRZS. U Ljubiću su poraženi od Poleta sa 2:1, ali to nimalo ne umanjuje ono što su uradili tokom protekle sezone.

Mihajlovčani su znali kako da proslave kraj više nego uspešno okončanog prvenstva, bez sumnje jedne od najuspešnijih sezona u zonskom rangu takmičenja. Uz pomoć prijatelja i sponzora, za sve fudbalere, stručni štab i brojne goste, rukovodstvo kluba je pripremilo vola na ražnju, naravno i tortu, a za dobro raspoloženje pobrinule su se zvezde Granda.

 

Skorašnji članci

error: Content is protected !!