Veče borilačkih veština u okviru Sportskog leta u Kovinu

KOVIN, 10. jun 2022 – Ovog petka, u hali Osnovne škole „Đura Jakšić“ u Kovinu, biće održano „Veče borilačkih veština“, treći program u okviru kovinskog „Sportskog leta“, manifestacije koja se ove godine organizuje po prvi put.

„Veče borilačkih veština“ okupiće predstavnike različitih borilačkih sportova i veština, publici će se predstaviti Karate klub Radnički i Klub borilačkih veština „Mali zmaj“ iz Kovina, učešće su potvrdili i Džudo klub Dinamo iz Pančeva, Karate klub Evropa iz Beograda, Klub realnog aikidoa „Vračarević“ iz Beograda, nunčaku majstor Dejan Milošević, a gosti večeri biće članovi Kulturno umetničkog društva Mladost iz Kovina. Program počinje u 20 sati.

Kovinska Ustanova za sport Kovin, u saradnji sa Sportskim savezom opštine Kovin i drugim organizacijama u oblasti sporta, ove godine prvi put organizuje manifestaciju„Sportsko leto“, koje će trajati do 15. jula. „Sportsko leto“ počelo je programom za najmlađe sugrađane „Razvijaj se zdravo-pravo“, a nastavljeno je Memorijalnim turnirom u malom fudbalu „Petar Pera Rađenović“ za učenike i učenice osnovnih i srednjih škola, koji se završava u subotu.

Osim „Večeri borilačkih veština“, do kraja „Sportskog leta“ biće održani i „Sportski susreti penzionera“, koji su predviđeni za 15. jun, „Sportski kamp“ od 27. juna do 1. jula, kao i program „Žene u sportu“, kojim će se 15. jula završiti „Sportskog leto“.

Informacija i foto: Ustanova za sport Kovin

Skorašnji članci

error: Content is protected !!