Navijači iz Pančeva i Kragujevaca organizovano u Smederevu (video)

SMEDEREVO, 24. maj 2022 – Da apel smederevske Policijske uprave, za primereno ponašanje na utakmici baraža za učešće u Super ligi koji se igra u sredu u Smederevu između pančevačkog Železničara  i kragujevačkog Radničkog 1923, nije samo pro forme svedoči i činjenica da se navijači oba tima spremaju za organizovan dolazak.

Tako je na FB stranici pančevačkog kluba danas osvanula objava da je obezbeđen autobuski prevoz za Smederevo. Kreće se na dan utakmice, broj mesta je ograničen, pa svi vi koji žele da pruže podršku pančevačkoj „dizelki” mogu da se jave na telefon 069/664-529 gde ćete dobiti najvažnije informacije.

„Đavoli“, kako sami sebe zovu ali i kako ih znaju Smederevci, još iz dana kada su se takmičili u istom rangu, kragujevački tifozi, već imaju bogato iskustvo u dolascima u grad na Dunavu. Za ovu priliku, učinilo nam se zanimljivo da prenesemo izjavu Nenada Lalatovića, trenera Kragujevčana, koji je i inače, između ostalog, poznat po „živopisnim“ nastupima na konferencijama za medije, bez dlake na jeziku.

Utakmica se, podsetimo, igra na stadionu pored Stare železare sa početkom u 17 časova, a razlog što je Smederevo domaćin je taj što na terenu na kome u Pančevu igra Železničar, koji je sutra nominalno domaćin, nema uslova za postavljanje VAR sistema. Ovaj sistem je juče proban na smederevskom stadionu i, po rečima nadležnih iz FSS, funkcioniše bez problema.

Foto: FB Železničar Pančevo, video: YouTube FK Radnički 1923

Skorašnji članci

error: Content is protected !!