Meč baraža: Apel Policijske uprave Smederevo za primereno ponašanje

SMEDEREVO, 23 maj 2023 – Smederevo će u sredu biti domaćin utakmice baraža za mesto u Super ligi Srbije između pančevačkog Železničara i kragujevačkog Radničkog 1923. Tim povodom, javnosti se saopštenjem obratila Policijska uprava Smederevo, saopštenjem koje potpisuje načelnica ove uprave potpukovnik policije Vesela Milovanović.

Apelujemo na primereno ponašanje građana na tribinama stadiona, ali isto tako i na drugim lokacijama u gradu, kako bi dali svoj doprinos i ujedno pomogli pripadnicima policije, koji će, u okviru zakonskih ovlašćenja, preduzimati mere i radnje u cilјu obezbeđenja ove fudbalske utakmice, navodi se u saopštenju i dodaje:

Takođe, apelujemo na sugrađane da do stadiona ne dolaze automobilima, a da za kretanje prema stadionu, prvenstveno radi svoje bezbednosti, koriste pešačku stazu.

U skladu sa članom 52 Zakona o policiji, pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova vršiće snimanje video kamerama pre, tokom i nakon ovog događaja, zbog potencijalne opasnosti da prilikom održavanja javnih skupova može doći do ugrožavanja života i zdravlјa lјudi ili uništavanja imovine.

Foto: privatna arhiva, Ultra Semendria FB

 

Skorašnji članci

error: Content is protected !!