Mladi radnik sa dve mlađe selekcije u završnici državnog prvenstva

RADINAC, 16. maj 2022 – Proteklog vikenda, u Boljevcu su odigrane poslednje utakmice Superlige centralne Srbije za uzrast devojčica do 12 godina; ekipa Mladog Radnika je odigrala dve utakmice i ostvarila isto toliko pobeda, pa su tako, kao i njihove dve godine starije drugarice iz Radinca, izborile plasman na državno prvenstvo.

Pobedile su ekipu Bekament BB sa 15:10, potom i Slogu iz Petrovca na Mlavi 16:5 i kao  drugoplasirane u centralnoj Srbiji idu na prvenstvo DRŽAVE.

Radinac će tako biti među retkima koji ima dve od tri selekcije na državnom prvenstvu koje se organizuje u tri kategorije devojčica – do 16, 14 i 12 godina.

Devojčice do 14 godina završnicu prvenstva Srbije igraju u Kraljevu od 20. do 22. maja i biće u grupi sa ekipama Halas Jožef iz Ade i RK Umčari. Prvu utakmicu igraće u petak od 19 časova sa ekipom iz Ade, dok je druga u subotu od 11 i20. Nakon toga znaće e dalji raspored utakmica za plasman.

Devojčice uzrasta do 12 godina nastupaju u Bačkoj Palanci od 27. do 29. maja, a one ce snage odmeriti sa vršnjakinjama RK Beograd Mokrin.

Skorašnji članci

error: Content is protected !!