Tribina „Saradnja medija i aktivista: Slučaj Smederevo“ u Etno klubu

SMEDEREVO, 29. april 2022 – U okviru projekta „Zelena sinergija“ večeras će biti održana tribina „Saradnja medija i aktivista: Slučaj Smederevo“. Na tribini će govoriti Mario Radojković, direktor Banker radija iz Niša, Dragan Pavlović, novinar Luks Naksi radija, Nataša Rašković iz organizacije Crveni bedževi i Nikola Kolja Krstić iz Pokreta Tvrđava, a moderator će biti Anika Živanović, lokalna novinarka i aktivistkinja. Događaj je posvećen razmeni iskustava, načinima saradnje između aktivističkih grupa i medija i značaju koji ta saradnja ima za širu javnost, građane i građanke, kao i izazovima sa kojima se svakodnevno susreću i jedni i drugi kada je reč o temama iz oblasti ekologije.

Skup je otvoren za javnost pa će i svi zainteresovani moći da se uključe i sa učesnicima podele svoja mišljenja i sugestije o tome kako se saradnja između aktivističkih organizacija i medija može dodatno unaprediti na dobrobit lokalne zajednice.

Tribina ovog petka, 29. aprila, počinje u 18 sati u Etno klubu u Smederevu.

Projekat „Zelena sinergija“  sprovode zajedno Pokret Tvrđava i Lux Naxi radio, a podržan je od strane Fondacije Ana i Vlade Divac.

Skorašnji članci

error: Content is protected !!