Na rastanku ubedljiva pobeda smederevskih futsalera

SMEDEREVO, 20. april 2022 – Na najlepši način smederevski futsaleri večeras su okončali drugoligašku sezonu. Posle pobede u Zrenjaninu protiv ekipe SAS (8:3), onisu  u poslednjem 22. kolu deklasirali i goste iz Blaca: Smederevo – Jastrebac 10:3 (3:3).

Krenuli su domaći silovito i već u drugom minutu, nakon stative Adamovića, Ćirka je odbitak pretvorio u pogodak. Preciznim lobom Janković je u 8. minutu duplirao vođstvo, a zapaženi Adamović je četiri minuta kasnije povisio na 3:0.

Gosti, predvođeni Smederevcem Andrijanom Kneževićem, u finišu prvog poluvremena su pogocima Spasića, Vuletića i Petrovića uspeli da kazne opuštenost domaćih i da izjednače.

Samo što je počeo nastavak, na pas Prvulovića, pogodio je Paunović, Adamović je iskoristio dodavanje Simeunovića, a Nikolić nesporazum gostiju se prosto ušetao u gol rivala za vođstvo od 6:3.

Goleadu je drugim golom nastavio Janković, Ćirka je posle slaloma bio precizan, a nakon šestog prekršaja gostiju iz penala u strelce se upisao i golman Miloš Knežević. Efektnim, neodbranjivim udarcem, 15 sekundi pre kraja, Ćirka j je izmamio aplauze i trećim golom stavio tačku na ovaj duel.

Smederevci su prvenstvo završili kao četvrti na tabeli.

Foto: R.G.

 

 

 

 

Skorašnji članci

error: Content is protected !!