Čelikovim takmičarima odličja na Kupu DIF-a na terenima Resavice

RESAVICA/SMEDEREVO, 17. april 2022 – Proteklog  vikenda na terenima Resavice i Krajište – Kruškar, u rudarskom kraju, po oblačnom prolećnom danu u subotu, ali divnom za orijentiring takmičenje, ali i susnežici u nedelјu, održan je 14. Kup DIF-a  u orijentiringu, a trke su ujedno bodovane za ligu Srbije, kao 6. i 7. kolo. Učestvovalo je 154 orijentiraca iz 15 klubova, među kojima je bilo i 23 takmičara PSK Čelik.

Prvog dana Čelikovi takmičari osvojili su četiri prva, tri druga i tri treća mesta, a drugog dana pet prvih po dva druga i treća mesta. Kad su se sabrali rezultati za oba dana, plasman na kupu DiF među prva tri, izborilo je 7 takmičara Čelika. Zlatnih medalјe osvojili su: Marta Trajković, Ilija Milutinović, Saša Nikolić i Branko Grujić.  Srebrnih je osvojeno dve:Marija Trajković i Bilјana Grujić. Bronzano odličje zaslužio je jedan takmičar Čelika – Bilјana Aranđelović.

Na takmičenje u open kategoriji išli su Andrija i Darinka Radenković. Oni su prvog dana zauzeli prvo mesto, kao i drugog dana, tako da su u ukupnom plasmanu osvojili prvo mesto i zlatnu medalјu. Ovo je podstrek za njihov dalјi napredak i ulazak u takmičarski pogon Čelika.

Sa novoosvojenim bodovima Čelik je zadržao drugo mesto na tabeli OLS (Orijentiring lige Srbije), ali i smanjio zaostatak uodnosu na vodeću Pobedu iz Beograda.

Fotografije su iz kolekcije članova kluba.

 

Skorašnji članci

error: Content is protected !!