Željko Grujičić simultankom matirao smederevske futsalere

SMEDEREVO, 4. april 2022 – U utakmici 20. kola Druge futsal lige Srbije zahvajujući sedmostrukom strelcu Grujičiću Obrenovčani su u Smederevu večeras slavili: Smederevo –Palež 6:7 (4:5).

Gosti su bolje ušli u meč i pogocima Željka Grujičića već u petom minutu imali prednost od dva gola. Uspeli su domaći nakon varke Simeunovića da smanje tu prednost, potom i preciznim šutom Ćirke izjednače, a snažnim udarcem Paunovića i da povedu.

Usledila je dvostruka egzekucija efikasnog Grujičića, Ćirkaje ponovo izjednačio, da bi pre pauze Grujičić Obrenovčanima opet doneo gol prednosti  – 4:5.

U nastavku, u 29. minutu, direktno iz kornera, Uroš Nikolić je poravnao rezultat, a sa dva nova pogotka strelac svih sedam golova Željko Grujičić trasirao je put do pobede svom timu.

Zaigrali su domaći bez golmana, sa igračem više u polju, a Ćirka je svojim trećim pogotkom samo ublažio poraz domaćih.

Treba reći da su Smederevci na prethodnom gostovanju U Novoj Pazovi protiv istoimenog tima ostvarili pobedu od 6:5 i time obezbedili opstanak u ovom rangu.

Već u sredu omladinci Smedereva, od 20 sati, u polufinalnoj utakmici takmičenja za prvaka Srbije ugostiće ekipu Gvozdenog puka, koju su u prvoj utakmici u Nišu savladali rezultatom 7:5.

Foto: R.G.

 

 

 

Skorašnji članci

error: Content is protected !!