Čelikovim orijentircima 14 medalja u četvrtom kolu OLS

SMEDEREVO, 4. april 2022 -U organizaciji AOK Košutnjak, na terenima Baba kod Barajeva, održano je četvrto kolo Orijentiring lige Srbije (OLS).  Na startu se pojavilo 136 takmičara iz 16 klubova Srbije,a  PSK Čelik je predstavljalo 29 takmičara, koji su osvojili 14 medalja, čime su ovaj klub učinili najuspešnijim.

Osvojili su je četiri zlatne, po pet srebrnih i bronzanih medalјa. Najveće uspehe ostvarili su najmlađi takmičari. U kategoriji do 12 godina, u ženskoj konkurenciji, pobedila je takmičarka Čelika Anka Ranković, a do 14 kod., Marta Trajković se okitila bronzanom medalјom. U muškoj pionirskoj kategoriji pobedio je Lazar Milutinović, dok je Mihajlo Minić bio bronzani. Kod juniorki sva tri prva mesta osvojile su takmičarke Čelika: Milica Vasilјević zlatna, Sofija Nikolić srebrna i Lana Ivković bronzana. U seniorskim kategorijama Čelik je osvojio 5 medalјa. Zlatne u svojim kategorijama osvojili su Jelena Živojinović i Saša Nikolić; Srebrne Nataša Vasojević i Milan Mijailović, dok je bronzanu osvojio Tihomir Pantović. Osvojene su i dve medalјe u veteranskim kategorijama: Bilјana Grujić, osvojila je bronzanu a Branko Grujić srebrnu medalјu.

Nakon četiri održana kola lige, na prvom mestu je Pobeda sa 8602,42 boda, drugoplasirani je Čelik sa 6718,58, a trećeplasirana Jasenica sa 4736,45 bodova. Čelikovi pioniri i veterani su prvoplasirani,seniori su drugoplasirani, a Juniori trećeplasirani. Plasman po kategorijama uzima rezultate za oba pola.

Već narednog vikenda održava se peto kolo OLS na terenima oko Kudreč jezera u Smederevskoj Palanci. Narednog vikenda, drugi dan održava se i takmičenje na Borskom stolu, drugo kolo lige u planinarskoj orijentaciji.

Fotografije članova kluba

Skorašnji članci

error: Content is protected !!