Saopštenje SNS: Ana Brnabić posetila Smederevo

SMEDEREVO 30. mart 2022 – Juče je, kako se navodi u saopštenju SNS koje je sinoć stiglo n redakcijski mejl, prostorije Srpske Napredne stranke posetila članica predsedništva SNS i kandidat za narodnog poslanika Ana Brnabić.

Ispred prostorija stranke Brnabićevu je pored aktivista i građana, dočekala je i poverenica Gradskog odbora SNS i šef izbornog štaba Jasmina Vojinović, poverenik Gradskog odbora SNS Jovan Beč, i poverenik i kandidat za narodnog poslanika Dejan Stošić.

– Naš cilј je da prosečna plata u Srbiji bude najmanje hilјadu evra, a prosečna penzija najmanje 500 evra. U kampanji smo se borili da podsetimo lјude o svemu što smo uradili, a to je izgradnja Kliničkog Centra Niš, izgradnja Kliničkog Centra Srbije, izgradnja auto-puta do Čačka i sada do petlјe Pakovraća, prosečna plata od 653 evra, izgradnja kompletnog koridora 10, nezaposlenost od 9,4%, kontinuirani rast penzija – istakla je Brnabić u svom obraćanju aktivistima Srpske Napredne stranke. Ana Brnabić je rekla i da su izbori zakazani za 3. april istorijski važni i pozvala sve građane da izađu na birališta i da podrže mir i stabilnost, da podrže Aleksandra Vučića kao jakog lidera koji nam sve to garantuje.

Takođe, rekla je da je u Smederevu dosta toga urađeno, ali da je ostalo još najmanje toliko toga da se uradi. –Aleksandar Vučić je bio jedini čovek koji je verovao da možemo da nađemo pravog strateškog partnera za Železaru, i gde god je putovao trudio se da nađe pravog partnera za rad. Pred samo potpisivanje ugovora sa HBIS – om lјudi su tada i u Vladi pričali da od toga nema ništa i da to treba da se zatvori. Danas od te Železare u koju niko nije verovao mi imamo apsolutnog izvoznika iz Srbije – rekla je Brnabić.

Zahvalila se svim aktivistima stranke, kao i građanima na saradnji i zajedničkom radu na pružanju podrške stranci i naglasila da samo ZAJEDNO MOŽEMO SVE, navodi se u pomenutom saopštenju.

Skorašnji članci