Bela tačka uz Mihajlovčane, stigli do trećeg zaredom trofeja Kupa

MIHAJLOVAC, 30. mart 2022 – Teže nego što se očekivalo, tek posle izvođenja jedanaesteraca, fudbaleri iz Mihajlovca su danas, na domaćem terenu, stigli do trećeg uzastopnog pehara namenjenog pobedniku Kupa GFSS; OFK Mihajlovac – Borac 1932 0:0, penalima 5:4.

Od početka susreta domaći su imali inicijativu, ali su se gosti umešno branili i na odmor otišli sačuvavši mrežu.

Imali su domaći izgledne prilike preko Kuzmanovića, Filipovića, a pre pauze i Mijovića, koji je nakon kornera Redžića, udarcem glavom pogodio stativu.

S druge strane, na početku susreta Lalić je iz okreta sa bočne ivice kaznenog prostora poslao loptu pod prečku, a visoki Dobrić ju je paradom prosledio u korner.

U nastavku utakmice igralo se na polovini Raljčana, a brojne pokušaje domaćih fudbalera uspešno su neutralisali požrtvovani i borbeni učenici trenera Marka Šaranovića.

Meč se završio bez golova, a pobednik je odlučen u petoj seriji izvođenja penala; iskusni Dalibor Ivković je pogodio, a golgeter Raljčana Nikola Stojković poslao loptu visoko preko gola.

Pobednički pehar kapitenu OFK Mihajlovca Ivanu Milosavljeviću predao je Zvezdan Vrbanović, predsednik GFS Smederevo, a utešni kapitenu Borca Nemanji Laliću uručio je delegat Milan Milovanović, nekadašnji mahač na susretima Super lige.

Foto R.G.

Skorašnji članci

error: Content is protected !!