I sa dva igrača više Smederevcima samo jedan bod u Krupnju

SMEDEREVO, 26. mart 2022 – Fudbaleri Smedereva nisu uspeli da iz Krupnja donesu sva tri boda iako su prvo od 40. minuta imali jednog, a potom od 76. i dva igrača više na terenu. Kako su poveli sa penala Smederevci su tako i primili gol; Rađevac – Smederevo 1924 1:1 (0:0)

Na teškom terenu, u domaćoj ekipi u prvom poluvremenu najviše se isticao Mladen Ilić, preko koga su išle sve akcije. Posle jedne takve Vukotić je šutirao, ali je Tasić odlično odbranio.

U 30. minutu viđena je do tada najbolja šansa za Smederevo, kada je danas vrlo dobri Stajković sa petnaestak metara šutirao, ali je golman Mićić odbranio.

Nije se završilo poluvreme, a domaći su ostali s igračem manje; u 40. minutu Arsenović je dobio dva žuta kartona, oba zbog preoštrog starta.

Smederevo je do vođstva stiglo u 52. minutu, kada je dosuđen penal nakon starta štopera domaćih nad Zličićem. Siguran realizator bio je Stanić.

Nakon toga očekivalo se da gosti rutinski zatvore utakmicu, međutim jedna dubinska lopta odličnog Ilića ka Vukotiću, Blagojević nesmotreno ruši špica domaćih i sudija svira penal. Bio je to 67. minut, a Ilić je sa bele tačke doneo poravnanje rezultata.

U 76. minutu drugi žuti karton za igrača Rađevca Đorđevića, ali ni dva čoveka na terenu više nisu bila dovoljna da Smederevci u narednih četvrt sata igre stignu do sva tri boda.

Samo što je počela sudijska nadoknada vremena, poslednja šansa za goste da se s celim plenom vrate kući; Stanić simulira penal nevidevši da Zličić postiže gol i sudija dosuđuje indirektan udarac za domaće.

Na kraju je i Smederevo ostalo bez jednog na terenu, kada je u trećem minutu nadoknade Kilibarda dobio drugi žuti karton, automatski crveni zbog prigovora sudiji.

U narednom kolu Smederevo dočekuje trenutno drugoplasirano Jedinstvo sa Uba.

Skorašnji članci

error: Content is protected !!