Psiholog i psihoterapeut Vladimir Borovnica о problemu samopouzdanja

SMEDEREVO, 14. mart 2022 – Psiholog i psihoterapeut Vladimir Borovnica govoriće o samopouzdanja ovog ponedeljka u Koncertnoj dvorani Centra za kulturu Smederevo.

Vladimir Borovnica je specijalista medicinske psihologije i nosilac evropskog sertifikata za psihoterapiju, od 2005. godine radi u Bolnici za psihijatriju, KBC „Dr Dragiša Mišović – Dedinje“, gdje se bavi psihodijagnostikom, grupnom i porodičnom psihoterapijom. Član je predsedništva Društva za dečiju i adolescentsku psihijatriju i srodne struke.

Pored toga, više od deset godina bavi se primenom iskustava iz kliničkog okruženja u poslovnom kontekstu kao  trener i konsultant. Posvećen je radu sa ljudima i unapređenju njihovih potencijala i veština. Neke od tema kojima se bavi su: upravljanje stresom, samopouzdanje i samo-motivacija, rešavanje konflikata, komunikacija, emocionalna inteligencija i liderstvo.

Njegove treninge pohađali su zaposleni u kompanijama kao što su: Raiffeisen Bank, NIS, Telenor, Strauss Adriatic, Atlantic Grupa, Boehringer Ingelheim, Nestle, MPC, JTI, Delhaize, Aptiv, Endava,  Nelt, Sitel, Bambi, Goodwill pharma, Dr. Oetker, Calrlsberg i mnoge druge.

Program počinje u 19 časova, a ulaz je slobodan.

Skorašnji članci

error: Content is protected !!