Čelikovi orijentirci uspešno počeli odbranu šampionskih titula

13. mart 2022 – Planinarski sportski klub Čelik počeo je odbranu titule šampiona Srbije u planinarskoj orijentaciji, koja je u vlasništvu kluba četiri prethodne sezone, kao i titule prvaka države u orijentiringu, koja je Čelikova u prethodne dve sezone.

U prvom kolu Lige u planinarskoj orijentaciji, koje je održano na Fruškoj  gori, osvojene su i prve medalje. Na takmičenju je učestvovalo 48 ekipa iz 12 klubova, među kojima je bilo pet ekipa PSK Čelik :ženska pionirska, ženska juniorska, muška seniorska te muška i ženska veteranska.  Takmičari Čelika osvojili su pet  medalјa: četiri zlatne i  jednu  bronzanu. Čelik je imao i tri ekipe u rekreativnom delu, od kojih je jedna pobednik a jedna trećeplasirana. Tako je Čelik u prvom kolu bio među najuspešnijim klubovima.

Na terenima naselјa Vojvode Stepe u Beogradu i Kumodraža 2, održano je prvo kolo Lige Srbije u orijentiringu (OLS). Na takmičenju je učestvovalo 200 takmičara iz 16 klubova, među kojima je bilo 25 predstanika  PSK Čelik. Takmičari Čelika osvojili su 8 medalјa, po dve zlatne i srebrne i četiri bronzane.  . Čelik je i na ovom takmičenju, bio među tri najuspešnija kluba.

                Fotografije su iz arhive članova kluba. 

Skorašnji članci

error: Content is protected !!