Priznanje Marku Bogdanoviću, glumcu palanačkog Gradskog pozorišta

POŽAREVAC, 1. mart 2022 – Sinoć su završene su 18. Amaterske glumačke svečanosti „Milivojev štap i šešir“, na kojima je publika mogla da vidi pet predstava. Milivojev štap osvojili su Marko Bogdanović, u ulozi Darka, u predstavi „Epitaf” Gradskog pozorišta Smederevska Palanka, Jovan Ivković, u ulozi Filipa, u predstavi „Pozovi me radi preljube” pozorišta „Dragoljub Milosavljević Gula” KPC Petrovac na Mlavi, Mirjana Marušić Adžić u ulozi Marele, u predstavi „Smrtonosna motoristika” pozorišta iz Rače, Dragana Stojanović, u ulogama kapetana, biznismena, psihijatra i advokata, u predstavi „Generalna proba samoubistva” pozorišta „Milivoje Živanović” CZK Požarevac i Voja Raonić u ulozi Jovana Debeljačkog, u predstavi „Bajka o pozorištu”, pozorišta „Raša Plaović” sa Uba.

Za najboljeg glumca festivala žiri je proglasio baš Voju Raonića. Pobedniku je uručen šešir i na taj način je kompletirao nagradu – Milivojev štap i šešir.

O tome ko je najbolјi glumac festivala odlučivao je žiri u sastavu: Vladimir Ris, profesor, Jelena Ilić, profesor i Miodrag Lazarević, književnik. Žiri je na sednici održanoj 28. februara 2022. godine doneo jednoglasnu odluku.

 

 

Skorašnji članci

error: Content is protected !!