Konkurs za izlagače na 23. Prolećnom likovnom salonu u Velikoj Plani

VELIKA PLANA, 25. februar 2022 – Galerija Centra za kulturu „Masuka“ u Velikoj Plani raspisala je danas konkurs za izlagače na 23. Prolećnom likovnom salonu. Konkurs je otvoren od 25. februara do 15. marta 2022. godine.

Umetnik može da učestvuje sa najviše dva rada (slika, grafika, crtež, skulptura…) ne starija od dve godine. Format radova nije određen. Autori šalju elektronskim putem po dve fotografije svojih radova (rezolucija 300dpi), biografiju i potvrdu o uplati participacije na e-mail: prolecnisalonvp@gmail.com.
Nakon selekcije autori će biti obavešteni o rezultatima na dostavljenu e-mail adresu. Izabrani autori moraju dostaviti radove najkasnije do 22. marta 2022.Otvaranje izložbe planirano je za 24. mart 2022. u 19 sati, a u slučaju opravdanih okolnosti ovaj datum se može izmeniti.

Na Prolećnom likovnom salonu dodeljuje se jedna nagrada stručnog žirija, a dobitnik će biti proglašen na otvaranju izložbe. Nagrada je samostalna izložba u Galeriji Centra za kulturu „Masuka“ u 2023. Godini, a Galerija obezbeđuje katalog, najavu, organizaciju otvaranja izložbe i smeštaj za autora.

Detalje konkursa možete da vidite OVDE:

Skorašnji članci

error: Content is protected !!