Prošlogodišnje kartice za parkiranje OSI važe do 1. marta, ali…

SMEDEREVO, 22. februar 2022 – Gradski savez socijalno humanitarnih organizacija Smederevo obavestio je danas svoje članove da će, s obzirom da je postupak dobijanja kartica za parkiranje osoba sa invaliditetom promenjen i ne postoji mogućnost da svi podnosioci koji ispunjavaju uslove do početka marta dobiju svoju karticu, postojati tolerancija da se i tokom marta ne uklanjaju vozila sa prošlogodišnjim karticama. Barem ne u Smederevu.

Ipak, ukoliko idu u drugi grad, kako se navodi u obaveštenju, moraće da plate parking od 1. marta da ne bi auto kojim se prevoze bio uklonjen od strane Parking servisa u gradu u kome se nalaze.

Iz GSSHOS apeluju na sve podnosioce zahteva da predaju urednu i potpunu dokumentaciju na šalter pisarnice u Gradskoj upravi Smederevo ili preko Portala E-uprava. Detaljne informacije o podnošenju zahteva i potrebnoj dokumentaciji mogu se pronaći na sajtu www.savezosi.org .

Mole, takođe, one koji su već podneli zahteve putem portala E-uprave da povremeno proveravaju svoje naloge ili e-mail-ove jer će na taj način biti obavešteni o dokumentaciji koju treba da dostave ukoliko ona nije bila potpuna.

Foto/ilustracija: podunavlje.info©

 

Skorašnji članci

error: Content is protected !!