Site icon podunavlje.info

Čeliku uručeno priznanje za najbolju ekipu Orijentiring lige Srbije

BEOGRAD/SMEDEREVO, 20. februar 2022 – Orijentiring savez Srbije dodelio je priznanja najboljima u Ligi Srbije u orijentiringu za 2021. godinu. Ukupni pobednik je PSK Čelik iz Smedereva, ispred Pobede iz Beograda i Jasenice iz Smederevske Palanke.

Klub je odredio da ukaže čast najbolјem pioniru Srbije u orijentiringu, da u ime Čelika primi pehar. Tako je trofej namenjen za ukupnog pobednika lige primio pionir Ilija Milutinović. Jer, pored ovog pehara, članovi Čelika su bili najuspešniji i u kategoriji pionira, ali i kategoriji veterana. Seniori Čelika su u ukupnom plasmanu drugi u Srbiji.

Proglašeni su i pojedinačni rezultati plasmana u Ligi orijentiringa, za svaku od kategorija. Čak 16 takmičara Čelika dobilo medalјe za jedno od prva tri mesta ligi. Zlatne su osvojilo:Ilija Milutinović, Marta Trajković, Katarina Cvetković, Marija Trajković i Branko Grujić. Srebrne medalјe u ligi Srbije zaslužili su: Milica Vasilјević, Saša Nikolić, Dragan Pavlović i Dragan Nikolić. Bronzanim odličjem okitili su se:Sara Savić, Lazar Milutinović, Dejan Ranković, Danijel Mitrović, Nebojša Milovanović, Bilјana Grujić i Milan Cvetković.

Tako je za Čelik završena jedna od najuspešnijih takmičarskih sezona, sa naslovom šampiona države u orijentiringu, ali i titulom u planinarskoj orijentaciji. U novoj takmičarskoj sezoni, koja u ligi počinje 12. marta trkom na Fruškoj gori, a u orijentiringu trkom 13. marta na Avali, Čelik će braniti duplu krunu.

 

Exit mobile version