I bez četvorice mladih reprezentativaca futsaleri Smedereva pobedili

SMEDEREVO, 11. februar 2022 – Sa novim-starim trenerom Veljkom Spasojevićem, iako to rezultat ne pokazuje, teže nego što se očekivalo, Smederevci su u 13. kolu Druge futsal lige Srbije stigli do ubedljivog trijumfa: Smederevo – Student 7:3 (1:1).

Dobro organizovanom odbranom i brzim kontrama Beograđani  uspešno parirali domaćinu, koji je igrao bez četvorice mladih reprezentativaca, pa su u 9. minutu stigli i do vođstva. Na ubačenu loptu Šmrkića uklizao je Perišić i savladao, ispostavilo se, do kraja vrlo zaposlenog ali i sigurnog Kneževića.

Tek u 18. minutu, Smederevci stižu do izjednačenja, kada je nakon šuta Jeftića Veličković pogodio sopstvenu mrežu, a slična situacija viđena je na početku drugog poluvremena na suprotnoj strani.  Pole udarca Radojičića, Lekić je u 22. minutu postigao auto-gol za novo vođstvo studenata iz Beograda.

Sa dva gola, Janković je u 26. i 30. minutu napravio preokret, a Simeunović je iz penala u 33. povećao vođstvo domaćih na 4:2. Zaigrali su gosti posle toga bez golmana, što je iskoristio Adamović i u 37. minutu sa svoje polovine pogodio.

Iz novog penala, ovoga puta za goste, Radojičić je smanjio na 5:3, a u poslednjem minutu još jednom je Adamović, takoreći od svog gola, pogodio praznu mrežu gostiju. Isto to je učinio i usamljeni Lekić nakon uspešne kontre.

Pošto su i Crvena zvezda i Tisa odustali od daljeg takmičenja njihovi rezultati  izbrisan,pa se tako ovo umesto kao sedma sada piše kao peta pobeda Smederevaca. U narednom kolu oni gostuju vodećem Ekonomcu.

Foto: R.G.

Skorašnji članci

error: Content is protected !!