Tomislav Pajović, štoper sa iskustvom: Od Partizana do Uzbekistana

SMEDEREVO, 8. februar 2022 – Nakon druge provere u Kučevu gde su bili uspešniji od prvoligaša Rada (2:0), Smederevci su se preselili u Krnjaču, gde će odraditi drugi deo priprema. Pobeda je znatno popravila raspoloženje, a nastavljeno je i sa dopunjavanjem sastava. Najnovije pojačanje je štoper Tomislav Pajović.

Tomislav Pajović i Predrag Luka

Pored imena stamenog defanzivca stoje brojni klubovi čije je boje branio. Tomislav Pajović (36) ponikao je u Partizanu, a kao član crno-belih, posle juniorskog staža, kada je nastupao i za mlađe reprezentativne selekcije, kalio se u Teleoptiku, Dinamu iz Vranja i Bežaniji. Nakon toga igrao je u Čukaričkom, zatim i Radu. Imao je i međunarodnu karijeru; u Moldaviji, Izraelu, Mađarskoj i Uzbekistanu. Osim toga, nosio je dresove podgoričke Budućnosti, Zemuna, Radnika iz Surdulice, kruševačkog Napretka, Kolubare i Budućnosti iz Dobanovaca, odakle je i stigao u redove Smedereva. Pored trenera Save Šašića, dobrodošlicu mu je poželeo i Predrag Luka, nekdašnji Pajovićev saigrač iz Rada.

Sava Šašić, mladi stručnjak na klupi Smedereva,  od rukovodstva kluba je dobio odrešene ruke u izboru igračkog kadra i on to ovih dana, reklo bi se uspešno, privodi kraju.

– Od samog starta opredelio sam se da novajlije budu prevashodno školovani fudbaleri sa prvoligaškim i superligaškim iskustvom. Prethodne dve provere, protiv Žarkova i Rada su me, bez obzira na rezultatske ishode, uverili da nisam pogrešio. Uz trojicu povratnika angažovali smo na različitim pozicijama i četvoricu kvalitetnih pojedinaca, kojima se od danas priključio i Tomislav Pajović, iskusni štoper sa internacionalnim iskustvom – kaže Šašić.

Skorašnji članci

error: Content is protected !!