Crveni krst podelio 365 paketića deci iz socijalno ugroženih porodica

SMEDEREVO, 3. februar 2022 – Crveni krst Smederevo je tokom novogodišnjih i božićnih praznika i praznovanja Srpske Nove godine deci iz socijalno ugroženih porodica, koja su korisnici Narodne kuhinje, ali i drugim socijalno ugroženim porodicama sa malom decom, podelio ukupno 365 novogodišnjih paketića sa slatkišima, saopšteno je danas iz ove humanitarne organizacije.

Smederevski Okružni zatvor je obezbedio 50 paketića i predstavnici ove ustanove su sa volonterima Crvenog krsta obavili podelu u prostorijama Narodne kuhinje tokom božićnih praznika.

Ivana Lazić, sa njenom grupom entuzijasta koja se zbog ove akcije povezala preko Facebooka, u kafeu Inkognito su skupili 200 paketića.

Član UO Crvenog Krsta Smederevo i profesorka u Gimnaziji Smederevo predmeta Građansko vaspitanje, učenicima od prve do četvrte Gimnazije, sekcija organizacija Crvenog Krsta,, u okviru akcije „Jedan paketić – puno ljubavi“, obezbedila je i podelila sa volonterima o 60 paketića.

Ostatak paketića su skupili dobronamerni i humani ljudi grada Smedereva zajedno sa volonterima Crvenog Krsta, saznali smo od Marka Pavlovića, volontera Crvenog krsta Smederevo.

Foto: Crveni krst Smederevo

Skorašnji članci

error: Content is protected !!