Mladi smederevski futsaleri ponovo šampioni Zapadne Srbije

SMEDEREVO, 30. januar 2022 – Uz burnu podršku sa tribina, smederevski mladi futsaleri su ponovili prošlogodišnji uspeh i poneli epitet najuspešnije omladinske ekipe na teritoriji FS RZS. Oni su večeras u finalu savladali ekipu KMF Loznica sa 9:4 (6:1).

Na samom početku susreta, najbolji akter meča i četvorostruki strelac Mateja Ćirka uspešno je realizovao kazneni udarac. Gosti su u kontri preko Milorada Bojića, koji je sa 15 golova prvi strelac Lige, stigli do izjednačenja.

Za novo vođstvo Smederevaca pobrinuo su se Aleksa Stojanović, najpre atraktivnim golom petom pa potom i na pas Nikolića. Kratko dodavanje Ćirke potom, Paunović je rezantnim šutem pretvorio u novi pogodak. Do pauze, prvo je precizan bio Ćirka, da bi se onda u strelce ponovo upisao Stojanović za ubedljivih pet golova  prednosti.

Uspeli su Ćirić a potom i Despotović da vrate nadu Lozničanima. Ponovo je onda na scenu stupio Ćirka sa još dva pogotka. Paunović je sa svoje polovine, pošto su gosti zaigrali bez golmana, overio sigurnu pobedu ekipe učenik trenera Dragana Đorđevića. Gol Bojića pre toga samo je donekle uspeo da ublaži poraz gostiju.

Pobednički pehar je kapitenu Smedereva Urošu Nikoliću, kao i nagrade najboljim pojedincima, uz Ćirku to je bio i golman Dičić, uručio je ispred FS RZS Nenad Kurčubić, a medalje finalistima Dejan Prodanović, predsednik Takmičarske komisije za futsal.

Foto: R.G.

 

 

Skorašnji članci

error: Content is protected !!