Uhapšen zbog sudara u Kusatku u kome je poginuo dvadesetogodišnjak

SMEDEREVSKA PALANKA, 28. januar 2022 – Policija je uhapsila M. K. (39) iz Mladenovca, koji je osumnjičen da je sinoć oko 22 sata u mestu Kusadak, na putu Smederevska Palanka-Mladenovac, izazvao saobraćajnu nezgodu u kojoj je jedna osoba poginula.

Sumnja se da je on, upravlјajući automobilom „škoda oktavija“ pod dejstvom alkohola, prešao u suprotnu traku i naleteo na automobil „ford“, kojim je upravlјao dvadesetogodišnji muškarac iz Mladenovca, koji je podlegao povredama na mestu nezgode.

Devojka (20) iz Smederevske Palanke, koja je bila suvozač u „fordu“ zadobila je, za sada, neutvrđeni stepen povreda, kao i dvoje dece osumnjičenog (4 i 11 godina), koja su se nalazila na zadnjem sedištu „škode“. Deca su, zbog utvrđivanja težine povreda, prevezena u Klinički centar u Beogradu.

Zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja, osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati, nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti priveden višem javnom tužiocu u Smederevu.

Foto/ilustracija: MUP Srbije

 

Skorašnji članci

error: Content is protected !!