Komunalna preduzeća u Plani i Smederevu traže radnike preko agencija

VELIKA PLANA/SMEDEREVO, 29. januar 2022 – Na portalu javnih nabavki, dan za danom, juče i prekjuče, objavljeni su oglasi kojima su pozvane agencije za privremeno zapošljavanje da obezbede radnike za javna komunalna preduzeća „Miloš Mitrović“ u Velikoj Plani i „Zelenilo i groblja“ u Smederevu. Planjani traže okruglo 100 novih radnika, a Smederevci 32.

Za preduzeće u Plani potrebna je grupa radnika bez zanimanja i nekvalifikovanih za poslove održavanja zelenila i groblja i higijene grada. Traže i zidara, vozača teretnog vozila, inkasanta, ali i administrativne radnike, tehničare, diplomirane inženjere i planere, ekonomistu…

Smederevskom preduzeću agencije treba šest vozača teretnih vozila, troje na poslovima perača javnih površina i 12 higijeničara javnih površina.  Traži se i pet iznosača komunalnog otpada,  dvojica za poslove sahranjivanja i četiri kosača zelenih površina.

Koliko i za koje poslove će zaposleni biti angažovani i vremenski period angažovanja određivaće naručilac u skladu sa potrebama organizacije rada u periodu važenja ugovora, odnosno do utroška finansijskih sredstava u zavisnosti koji uslov se prvi stekne.

Planjani su za plaćanje ovih poslova naveli iznos od 60, a Smederevci 25 miliona dinara, kako stoji u oglasima na portalu javnih nabavki

Foto/ilustracija: JKP Zelenilo i groblja

Skorašnji članci

error: Content is protected !!