Gradski fudbalski savez Smederevo izabrao najbolјe u 2021. godini

SMEDEREVO, 24. januar 2022 – Za najbolјi klub proglašena je ekipa Kluba malog fudbala Smederevo, koja je u prošloj sezoni ostvarila plasman u Drugu futsal ligu Srbije, a omladinska selekcija KMF Smedereva igrala je u finalu Omladinske lige Srbije u futsalu.

Za najbolјeg trenera proglašen je trener KMF Smederevo Dragan Đorđević, koji je ostvario ove uspehe sa klubom, a posebno sa omladinskom selekcijom.

Za najbolјeg igrača u Smederevu izabran je futsal reprezentativac Jovan Lazarević.

Za najperspektivnijeg igrača proglašen je Marko Milovanović, koji je postigao zapažene rezultate u dresu Partizana, na domaćoji i na evropskoj sceni.

Za najbolјeg igrača koji dostojno reprezentuje hrad Smederevo izabran reprezentativac Aleksandar Mitrović, igrač  Fulama, čiji su golovi doprineli plasmanu na svetsko prvenstvo u fudbalu u Kataru 2022. godine. Sa  data 44 gola, Mitrović je najbolјi strelac reprezentacije Srbije svih vremena.

Dodela priznanja biće održana u petak 28. januara u svečanoj sali smederevske Gradske skupštine, ako dozvole epidemiološki uslovi, navodi se u saopštenju GFSS.

Foto/ilustracija: GFSS

Skorašnji članci

error: Content is protected !!