Na početku godine, prvo veliko pojačanje: Predrag Luka u Smederevu

SMEDEREVO, 3. januar 2021 – Novu godinu smederevski srpskoligaš je počeo zvučnim, možda i najvećim pojačanjem; novi član oklopnika postao je Predrag Luka (33), iskusan fudbaler sa superligaškim iskustvom.

Ponikao je u požarevačkom Mladom radniku, a svoje nesporno znanje i talenat pokazao je i braneći boje Rada, Partizana, lučanske Mladosti, OFK Beograda, kasnije i varvarinskog Temnića, petrovačke Sloge 33, RSK iz Rabrova, odakle je u ovom prelazno roku i došao u Smederevo. Podsećanja radi, Predrag Luka je bio želja Smederevaca još dok su igrali u Super ligi, a na pragu dolaska bio je i pre dve sezone, da bi se konačno danas realizovala obostrana želja.

– Mislim da će treća biti sreća. Čast mi je što sam postao deo ove, u Podunavskom i Braničevskom okrugu, sigurno najbolje porodice. Nadam se da ću svojim iskustvom dati doprinos da sada već moja ekipa ostvari cilj, a to je plasman u viši rang takmičenja. Na ovom terenu sam uvek pružao dobre partije, a nadam se da ću se sada, u novom dresu, prestaviti u još boljem izdanju –rekao je Luka nakon potpisivanja ugovora.

Veliki zasluge za dolazak ovog ofanzivnog veziste, pored predsednika Zorana Lončara, pripadaju i šefu struke Savi Šašiću, koga je najuže rukovodstvo kluba sredinom decembra ovlastilo za formiranje igračkog kadra.

Nakon potpisivanja ugovora: Predrag Luka sa navijačima Smedereva

Foto: R.G.

 

 

Skorašnji članci

error: Content is protected !!