Radno vreme tokom praznika

SMEDEREVO, 31. decembar 2021 – U Domu zdravlja Smederevo, tokom novogodišnjih praznika (od 1. do 3. januara) i za Božić, u Službi opšte medicine će dežurati dva lekara i šest medicinskih sestara, od 7 do 19 časova, potvrđeno je portalu Podunavlje.info. U Respiratornnom centru za sve dane praznika dežuraće po dva lekara i po dve medicinske sestre u dve smene. U Službi za kućno lečenje i zdravstvenu negu na terenskom davanju radiće po dva medicinska tehničara po 12 sati. U Službi stomatološke zdravstvene zaštite dežuraće ambulanta u Despota Stevana, od 7 do 20 časova. U Dispanzeru za zdravstvenu zaštitu predškolske dece i Dispanzeru za zdravstvenu zaštitu školske dece i omladine dežuraće dva lekara i tri medicinske sestre u vremenu od 7 do 19 časova. Služba hitne medicinske pomoći radiće uobičajeno po ustaljenom rasporedu lekara uz dodatne ekipe (lekar i sestra). Iz Doma zdravlja napominju da se vakcinacija neće vršiti tokom praznika, 1. 2. 3. i 7. januara.

Iz Opšte bolnice „Sveti Luka“ Smederevo rečeno nam je da će Urgentni blok raditi svakodnevno 24 časa.

Apoteka „1. maj“ u Smederevu radiće svakodnevno 24 časa i tokom praznika. Apoteka „5. jun“, takođe u sastavu Apotekarske ustanove Smederevo, neće raditi 1. i 2. januara.

Što se tiče prehrambenih prodavnica, Trgovina Bisa Market danas će raditi do 18 časova, 1. januara imaće slobodan dan, a već od 2. januara je uobičajeno radno vreme. Slično radno vreme imaće i ostali prehrambeni objekti u Smederevu.

Autobusi smederevske Laste tokom praznika će saobraćati po nedeljnom redu vožnje, od 1. do 3. januara. Od 4. do 6. januara voziće redovno, a za Božić će saobraćati po nedeljnom redu vožnje, potvrđeno je portalu Podunavlje.info.

Foto: Podunavlje.info/arhiva

Skorašnji članci

error: Content is protected !!