Završen sportski teren na Carini

SMEDEREVO, 23. decembar 2021 – Gradonačelnik Smedereva Jovan Beč i direktor kompanije HBIS Grupa Srbija Sihai Song, sa svojim saradnicima, obišli su sportski teren na Carini, završen uz pomoć donacije ove kompanije.

Gradonačelnik se posebno zahvalio direktoru kompanije HBIS na uloženim sredstvima u sportski teren i naglasio da su oni za naš grad prihvaćeni kao domaći, s obzirom na činjenicu koliko su do sada doprineli, saopšteno je iz kabineta gradonačelnika.

–Hvala Vam na ova dva terena, jer ste pomogli da se naša deca sklone sa ulice, imaju adekvatne uslove za jedno kvalitetno detinjstvo. Grad Smederevo je svakako opredelio sredstva i za ove terene, ali vašom donacijom ste omogućili da se sredstva preusmere na neke druge potrebe – rekao je gradonačelnik.

-Neka ovo bude mesto i za sport i za druženje i upoznavanje mladih, mesto boljeg izbora, gde će se opustiti i kroz rekreaciju činiti dobro i svom telu i duhu. To je u Kini često, a mi smo želeli da uređenjem ovih sportskih terena doprinesemo da se slične aktivnosti što češće odvijaju i u Smederevu – naglasio je direktor kompanije HBIS Sihai Song.

Tokom obilaska terena i razgovora koji su vodili gradonačelnik i direktor kompanije HBIS, na terenu su se okupila deca sa fudbalskim i košarkaškim loptama, kojima će upravo ovaj prostor biti mesto okupljanja u okviru Mesne zajednice Carina, navodi se u saopštenju.

Foto: Grad Smederevo

Skorašnji članci

error: Content is protected !!