Predstava „Potraga za Deda Mrazom“ u Centru za kulturu Smederevo

SMEDEREVO, 23. decembar 2021 – Novogodišnja predstava „Potraga za Deda Mrazom“, u produkciji Okret teatra, biće igrana u petak, u Velikoj dvorani Centra za kulturu Smederevo, sa početkom u 18 sati.

U prednovogodišnjoj noći, Stara godina, ne želeći da ode, na spavanju hipnotiše i odvodi Deda Mraza kako ne bi uspeo da stigne do svakog doma i podeli deci poklone za Novu godinu. Kada Baba Mrazica ujutru shvati da je Deda Mraz nestao, hitro zauzda irvase i zajedno sa Jelkicom Jelom krene na put oko sveta u potrazi za Dedom.

U ovoj duhovitoj i uzbudljivoj predstavi, uz kreativno osmišljenu scenu i video projekcije, kao i originalno pisanu muziku, deca će zajedno sa Jelkicom Jelom i Baba Mrazicom putovati u daleke i neobične zemlje, upoznaće nove ljude i njihove kulture, a neko će se i zaljubiti!

Okret teatar poziva publiku na zajedničko uživanje u pustolovinama Jelkice Jele i Baba Mrazice u potrazi za Deda Mrazom.

Cena ulaznice je 300 dinara.

Nakon izvođenja predstave u holu Centra za kulturu Smederevo mališanima će biti  dodeljivani paketići koji su posetioci prethodno pripremili, uz fotografisanje sa Deda Mrazom. Prijem paketića je u petak od 10 do 15 časova u holu Centra za kulturu Smederevo.

Predstavu je prema tekstu Ane Simić i Marije Ćeranić režirao Jovan Grujić. Igraju: Marija Ćeranić,  Danijela Tanasković, Nikola Krneta, Milan Vranešević i Marko Nikolić. Autori muzike su Marko Nikolić i Milan Vranešević, a scenski, grafički i video dizajn potpisuju Vladimir Savić i Anđelija Nikolić.

Skorašnji članci

error: Content is protected !!