Predstava „Pomahnitali“ danas u Centru za kulturu Smederevo

SMEDEREVO, 21. decembar 2021 – Predstava „Pomahnitali“ biće izvedena danas u Velikoj dvorani Centra za kulturu Smederevo, sa početkom u 20 sati. Predstava je rađena prema tekstu Tatjane Kecman koja ju je režirala i glumi u njoj, a uz nju u ovoj komediji, autorskom projektu dvoje glumaca, ulogu tumači i Miloš Đorđević.

Predstava je posvećena zavisnicima od fejsbuka, instagrama… kao i drugim žrtvama selfi kulture i ostalih oblika virtuelnih vrednosti. Ova komedija bavi se ljudima koji su postali opsednuti formom, statusnim simbolima, brendovima. U toj apsurdnoj I sumanutoj trci, koja za cilj ima uspeh (ma šta to značilo!), potpuno gube kompas. U svakoj od scena protagonisti završe sa nervnim slomom zbog nekih sitnih trivijalnih problema koji im remete savršenu formu. Dane okončavaju tako što, umorni od borbe, gužve, svađa, sa osećanjem nezadovoljstva i izopštenosti, za utehu okače selfi na kome sve blista baš kako treba, savršeno!

Na Festivalu Duodrame Tatjana Kecman je za ulogu u predstavi „Pomahnitali“ dobila Nagradu za najbolju žensku ulogu. Cena ulaznice je 300 dinara.

Skorašnji članci

error: Content is protected !!