„Porodični kutak“ u Predškolskoj ustanovi „Naša radost“ Smederevo

SMEDEREVO, 17. decembar 2021 – Programska ponuda Predškolske ustanove „Naša radost“ Smederevo od 2020. godine dopunjena je ponudom namenjenom roditeljima i starateljima, korisnicima usluga Ustanove. Reč je o programu „Porodični kutak“ u okviru kojeg stručni saradnici, porodični savetnici pružaju podršku jačanju roditeljskih uloga, prevazilaženju teškoća i dilema u porodičnom funkcionisanju.

„Podrška roditeljskim kompetencijama u okviru „Porodičnog kutka“ još jedan je način u građenju partnerstva sa porodicama, korisnicima usluga naše Ustanove“, navode iz Predškolske ustanove „Naša radost“ Smederevo.

Kako ističu, roditelji imaju mogućnost da u  individualnim i grupnim susretima sa porodičnim savetnicima razmene ideje o svim značajnim pitanjima roditeljstva i da osnaže jednu od najzahtevnijih uloga, koja se u aktuelnom kontekstu i u vremenu pandemije dodatno usložnjava.

„Porodični kutak“ se nalazi u objektu „Sanjalice“ u Cvijićevoj ulici broj 13.

Iz Predškolske ustanove „Naša radost“ Smederevo podsećaju sugrađane, velike i naročito male, da im se, kao i svake godine, pridruže na Trgu u petak, 31. decembra od 10.30 časova, na druženje i zabavu u susret Novoj godini, o čemu ćemo vas na vreme i detaljnije informisati.

Skorašnji članci

error: Content is protected !!