Vučić predsednik Asocijacije sportskih centara Srbije

SMEDEREVO, 15. decembar 2021 – U smederevskom Regionalnom centru za profesionalni razvoj zaposlenih u obrazovanju održana je 12. Skupština Asocijacije sportskih centara Srbije. Poverenje da u narednom četvorogodišnjem mandatu predvodi ovu asocijaciju dobio je Ivan Vučić, direktor Sportske hale Smederevo.

„Zahvalan sam na ukazanom poverenju, a izbor za predsednika je ujedno i priznanje svih zaposlenih za dosadašnji rad i aktivnosti u našoj dvorani. Data mi je i mogućnost da izaberem novi tim saradnika, vodeći računa o regionalnoj zastupljenosti. Jedan od uslova bio je da su predloženi kandidati iskusni rukovodioci i da poznaju problematiku poslovanja sportskih centara.“, rekao je Ivan Vučić.

Na njegov predlog, za zamenike predsednika Skupštine, izabrani su Dragan Milić, direktor JPS i PC „Vojvodina“- Novi Sad i Vladimir Janković, direktor Gradskog centra za fizičku kulturu Beograda.

Novi predsednik UO je Vasil Andrejev, direktor SC „Caribrod“ iz Dimitrovgrada, a zamenici su Branko Bogićević, direktor JP „Veliki park“ iz Užica i Filip Mihajloski, direktor SC „Mirko Sandić“.

Nadzorni odbor će predvoditi Zorica Zubac, izvršni direktor sportskih objekata u Zrenjaninu, a njeni zamenici su Nikola Smiljanić, direktor SC u Čajetini i Saša Đokić, direktor SC u Vlasotincu.

Ovom veoma dobrom organizovanom skupu prisustvovao je i Saša Branežac, član Gradskog veća zadužen za sport i omladinu, koji je u ime Grada Smedereva pozdravio prisutne goste.

Foto: R. G.

Skorašnji članci

error: Content is protected !!