Za energetsku sanaciju 57 građana na preliminarnoj listi

SMEDEREVO, 14. decembar 2021 – Komisija za realizaciju mere energetske sanacije Grada Smedereva objavila je danas preliminarnu listu krajnjih korisnika (građana), nakon isteka roka javnog poziva za dodelu bespovratnih sredstava građanima za energetskeu sanaciju porodičnih kuća i stanova na teritoriji grada Smedereva.

Podsećamo, rok za dostavljanje dokumentacije bio je 1. decembar, a Komisija je posle toga utvrdila preliminarnu listu, na kojoj se, za meru 1. Zamena (nabavka sa ugradnjom) spoljnih prozora i vrata i drugih transparentnih elemenata termičkog omotača sa odgovarajućim termičkim svosjstvima prema negrejanim prostorijama, na porodičnim kućama i stanovima, sa pratećim građevinskim radovima (demontaža postojećih i ugradnja novih spoljnih prozora i vrata), našlo ukupno 57 građana, odnosno domaćinstava iz Kolara, Vranova, Vučaka, Osipaonice, dva iz Radinca, i ostali iz Smedereva.

Kako je saopšteno, učesnici javnog poziva imaju pravo uvida u podnete prijave i priloženu dokumentaciju po utvrđivanju preliminarne liste krajnjih korisnika (građana) u roku od tri dana od objavljivanja liste, zaključno sa 17. decembrom u 15 časova.

Na preliminarnu listu krajnjih korisnika učesnici javnog poziva mogu izjaviti prigovor Komisiji u roku od osam dana od dana od njenog objavljivanja, zaključno sa 22. decembrom u 15 časova, navodi se u informaciji.

Ilustracija: Podunavlje.info

Skorašnji članci

error: Content is protected !!