Grandž, pank i metal u Etno klubu

SMEDEREVO, 12. decembar 2021 – Sinoć je u Etno klubu u Smederevu održan rok koncert, a nastupili su “Affliction” (ZR/SD), “Apsurd” (BG) i “Urlik” (BG).

U fokusu naše pažnje bio je prvopomenuti bend, gde je za bubnjevima Smederevka Viktorija Miliošević.

Prema njihovim rečima, muzika koju sviraju je negde na tromeđi: grandž, pank i metal. Pored Viktorije, u grupi su: Ružić, ritam gitara i drugi vokal; Laci, bas i Andrea, solo gitara i vodeći vokal.

“Prezadovoljni smo prijemom publike u Smederevu. Posebno nam je drago što smo uspeli da prikupimo donaciju za našu novu pesmu, u iznosu od 4,5 hiljade dinara”, rekla je za Podunavlje.info nasmejana Viktorija Milošević.

Kompozicije koje su izveli u Smederevu, ali i na drugim nastupima su autorske, a do sada imaju jednu snimljenu pesmu i upravo rade na stvaranju nove.

“Tokom decembra imaćemo nastupe svakog vikenda, a pored toga, učestvujemo na takmičenju “Mobil Music Fest”, ušli smo u finale, a glavna nagrada je snimanje albuma. Finale je u Beogradu 23. decembra, kada će žiri odlučivati o pobedniku. Nadamo se najboljem”, rekli su nam ovi mladi rokeri. Želimo im svaku sreću.

Foto: Saša Ivanović

Skorašnji članci

error: Content is protected !!