Objavljeni tenderi u Podunavskom okrugu i Kovinu

KO, SD, VP, 9. decembar 2021 – Prema podacima do kojih je došao portal Podunavlje.info, danas su raspisani tenderi, a naručioci su sa teritorije Kovina, Smedereva i Velike Plane. Objavljene su i izmene i dodatna objašnjenja kod ranije objavljenih tendera.

Centar za kulturu Kovin raspisao je tender za nabavku putničkog automobila po procenjenoj vrednosti od  1.500.000 dinara, a rok za prijavu je 20. decembar.

JKP Vodovod Smederevo oglasio je nabavku za dizel gorivo, benzin i TNG, po procenjenoj vrednosti od 8 miliona dinara, sa rokom za prijavu do 21. decembra. Isto preduzeće raspisalo je nabavku elektro delova (instrumentacija i automatizacija), po procenjenoj vrednosti od  500.000 dinara, nabavku elektro delova (razvod, zaštita, kontrola i signalizacija), po procenjenoj vrednosti od 500.000 dinara, nabavku elektromaterijala (opšta namena), po procenjenoj vrednosti od 500.000 dinara, sve sa rokom za prijavu do 21. decembra.

Opšta bolnica „Sveti Luka“ Smederevo raspisala je tender za održavanje štampača sa isporukom tonera i kontrolom štampe, po procenjenoj vrednosti od 6 miliona dinara, sa rokom za prijavu do 20. decembra.

Opštinska uprava Velika Plana objavila je obaveštenje o sprovođenju pregovaračkog postupka bez objavljivanja javnog poziva za nabavku putničkog automobila, procenjene vrednosti u iznosu 2.083.000 dinara.

Izmena za Predšolsku ustanovu „Naša radost“ Smederevo, za nabavku električna energija za potrebe ove ustanove, odnosi se na rok podnošenja prijava ili ponuda, umesto do 1. decembra, rok je pomeren za 10. januar 2022. godine

Izmena javnog poziva Opštinske uprave Kovin, za prvu fazu izvođenja radova na energetskoj sanaciji rekonstrukciji i adaptaciji objekta tekstilne industrije u Dunavskoj ulici 65 u Kovinu, sa izradom projektne dokumentacije, odnosi se na izmenu konkursne dokumentacije.

Dodatna objašnjenja, odgovori naručioca na postavljena pitanja potencijalnih ponuđača, su priložena kod ranije objavljenih tendera Gradske uprave Smederevo – Radovi na izgradnji stomatološke ambulante, kao i kod tendera Gradske uprave Požarevac – Puštanje u režim rada Slobodne zone Smederevo na području grada Požarevca – Radovi na postavljanju rasvete Slobodne zone Smederevo

Ilustracija: Printscreen

Skorašnji članci

error: Content is protected !!