Site icon podunavlje.info

Tenderi u Velikoj Plani, Smederevu i Kovinu

SD, VP, KO, 6. decembar 2021 – Sa područja Podunavskog okruga i Kovina, objavljeno je nekoliko tendera, a oglasili su ih Turističko sportski centar Velika Plana, PU „Naša radost“ Smederevo, Opštinska uprava Kovin i Apotekarska ustanova Smederevo, koja je objavila izmenu javnog poziva.

Turističko sportski centar Velika Plana objavio je tender za nabavku putničkog automobila u otvorenom postupku. Procenjena vrednost iznosi 1.320.000 dinara, bez PDV-a. Rok za pudnošenje ponuda ili prijava je 14. decembar.

Predškolska ustanova „Naša radost“ Smederevo objavila je nabavku električne energije za potrebe svoje ustanove. Procenjena vrednost je 4 miliona dinara, a rok za podnošenje    ponude ili prijave je 13. decembar.

Opštinska uprava Kovin je raspisala tender za sanaciju i popravku kolovoza (udarne rupe) – druga faza. Procenjena vrednost za ove radove iznosi 2.451.334 dinara, a rok za prijavu je 20. decembar.

I za kraj ovog pregleda objavljenih tendera, izmena javnog poziva Apotekarske ustanove Smederevo za nabavku medicinsko-tehničkih pomagala/RFZO-pelene. Procenjena vrednost je 2,5 miliona dinara, a rok za prijavu je 13. decembar.

Foto: PJN/Printscreen

Exit mobile version