Finala lige u streljaštvu i šahu za OSI održana danas u Smederevu

SMEDEREVO, 4. decembar 2021 – Finale lige u streljaštvu za osobe sa invaliditetom TOP 12+6 održano je danas u Sportskoj dvorani Smederevo. Nosioci takmičenja su Udruženje paraplegičara Smederevo sa Savezom paraplegičara i kvadriplegičara Srbije, a pod pokroviteljstvom Ministarstva za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja.

Prvo mesto je osvojio Zoran Poučki, iz Streljačkog kluba OSI „Olimp“ iz Zrenjanina, drugo mesto Jelena Pantović iz Streljačkog kluba OSI R-50 Smederevo i treće mesto osvojio je Zoran Petković, takođe iz Streljačkog kluba OSI R-50 Smederevo,

Istovremeno sa finalnim takmičenjem strelaca, odigrano je i Finale lige u šahu za osobe sa invaliditetom u restoranu „M na raskršću“ gde je Udruženje paraplegičara Smederevo osvojilo prvo mesto, UP „Kraguj“ iz Kragujevca drugo mesto, UP „Ciprus“ iz Beograda treće mesto i UP „Novi Pazar“ četvrto mesto.

Ovom takmičenju su prisustvovali predstavnici lokalne uprave i Ministarstva za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja, Dragan Stanić i Marija Ristić.

Foto: Udruženje paraplegičara Smederevo

Skorašnji članci