Gradonačelnik Smedereva razgovarao sa mladim sportistima

SMEDEREVO, 2. decembar 2021 – Gradonačelnik Smedereva Jovan Beč i član Gradskog veća za sport Saša Branežac  danas su u prostorijama Gradske uprave Smederevo razgovarali sa mladim nadama smederevskog sporta i njihovim trenerima, saopšteno je danas.

Aleksandar Menković koji je nedavno osvojio zlatnu medalju u Kik boksu u disciplini K1 do 86 kilograma i njegov trener Dejan Pavić, bili su gosti gradonačelnika i tim povodom razgovarali o značaju ovog sporta, ulaganjima, potrebama, ali i osvojenom zlatu.

Kako su podsetili, Svetsko prvenstvo je održano u Italiji u Lido di Jesolu, gde je bilo okupljeno 1593 takmičara iz 59 zemalja.

Pored toga, gradonačelnik je ugostio i mlade sportiste kluba MMA Fanatik Stefana Pavlovića, Mihajla Milenkovića, Stefana Zafirovića, Anastasiju Rajković i  Ljubicu Ogarević, kao i njihovog trenera Nikolu Vasiljevića, koji su našem gradu doneli medalje sa takmičenja u Vrbasu i Kuli.

-Čast mi je i zadovoljstvo da naš grad ima čime da se pohvali, mladim i vrednim sportskim nadama, koje treba u budućnosti da budu idoli novim generacijama koje dolaze. Hvala vam što imamo čime da se ponosimo i što ste na najlepši način prikazali boje našeg grada. Takođe, želim da naglasim da će Grad Smederevo nastaviti da ulaže u sport i podstiče mlade ljude da se aktivnije bave sportom jer naša su deca naša budućnost – rekao je gradonačelnik.

Gradonačelnik je sa sportistima razgovarao i o planovima  za budućnost, o tome kako grad može da im pomogne i naglasio da će grad uvek podržavati ovakve aktivnosti, navodi se u saopštenju.

Foto: Grad Smederevo

Skorašnji članci

error: Content is protected !!