Site icon podunavlje.info

Sednica Skupštine grada Smedereva zakazana za petak, 3. decembar

SMEDEREVO, 29. novembar 2021 – Sednica Skupštine grada Smedereva biće održana u petak, 3. decembra, sa početkom u 10 sati.

Na predloženom dnevnom redu će se naći Predlog za davanje saglasnosti na tekst konačnog Nacrta ugovora o javno-privatnom partnerstvu za zamenu, racionalizaciju i održavanje dela sistema javnog osvetljenja primenom mera uštede energije na teritoriji grada Smedereva.

Odbornici će se izjašnjavati i o Predlogu odluke o pokretanju postupka javno-privatnog partnerstva, bez elemenata koncesije, za realizaciju projekta za izgradnju, finansiranje i održavanje gradske toplane sa toplovodom, sa proizvodnjom i isporukom toplotne energije na teritoriji grada Smedereva.

Na dnevnom redu biće i Predlog odluke o izmeni Odluke o izradi Plana detaljne regulacije dela Industrijske zone Smederevo – Sektor jug, kao i Predlog odluke o izmenama Odluke o manifestacijama i festivalima u oblasti kulture od značaja za grad Smederevo.

Pored ostalog, pred odbornicima će se naći Informacija o ostvarenim prihodima i primanjima i izvršenim rashodima i izdacima budžeta Grada Smedereva za prvih devet meseci ove godine, kao i Izveštaj o stanju bezbednosti saobraćaja na putevima grada Smedereva za prvih šest meseci 2021. godine.

Foto: Podunavlje.info/arhiva

Exit mobile version