Velika Plana: Finansiranje/sufinansiranje projekata u kulturi

VELIKA PLANA, 28. novembar 2021 – U Velikoj Plani je u toku javni konkurs za izbor projekata u kulturi  za period decembar 2021.

Opština Velika Plana finansira ili sufinansira projekte iz sledećih kulturnih delatnosti: književnost, muzika, likovna umetnost, pozorišna umetnost, umetnička igra, filmska umetnost, digitalno stvaralaštvo, ostala izvođenja kulturnih programa i sadržaja, delatnost zaštite u oblasti nepokretnih kulturnih dobara, delatnost zaštite u oblasti pokretnih kulturnih dobara, delatnost zaštite u oblasti nematerijalnog kulturnog nasleđa, bibliotečko – informacione delatnosti i naučnoistraživačke i edukativne delatnosti u kulturi.

Izabrani projekti, koji će se realizovati tokom decembra, biće finansirani ili sufinansirani u iznosu do dva miliona dinara.

Pravo učešća na konkursu imaju ustanove u kulturi, umetnička i druga udruženja registrovana  za obavljanje delatnosti kulture, pojedinci kojima je odgovarajući status  priznat u skladu sa Zakonom o kulturi, kao i drugi subjekti u kulturi, osim ustanova kulture čiji je osnivač jedinica lokalne samouprave.

Rok za podnošenje prijave na konkurs je 7. decembar do 15 časova.

Ilustracija: Javni konkurs/printscreen

Skorašnji članci

error: Content is protected !!